Želite li svadbu iz snova? Kovilovo resort - posebno mesto za jedinstven doživlja!
  • Ukoliko želite modernu ili tradicionalnu svadbu, u prirodi na otvorenom, pored bazena ili u Kristalnoj dvorani modernog stila, klimatizovanoj, sa odličnom rasvetom – dobro došli u Kovilovo resort.
  • Ukoliko pak želite da svoj poseban dan obeležite u klasičnom ambijentu hotelskog restorana, takođe stojimo na raspolaganju.
  • Kod nas možete birati gde želite posluženje dobrodošlice gostima, gde će se održati ceremnoja večanja, a gde svečani ručak. Jedinstvena lepota Kovilovo Resorta i dugogodišnje iskustvo tima za organizaciju događaja, učiniće Vaše venčanje posebnim.
  • U prilici smo da Vam ponudimo više kvalitetnih menija, kao i mogućnost da kreiramo menije po Vašoj želji.

***

Obezbeđen parking za sve goste – gratis

Apartman za mladence 24h/šampanjac/doručak/ - gratis

Presvlake za stolice, mašne, svecnjaci - gratis

Popusti za noćenje gostiju sa svadbe


***

Dobro nam došli!

Venčanja u prirodi su drugačija i neponovljiva.

VENČANJA U PRIRODI


Možemo vam pomoći da priredite nezaboravno venčanje u prirodi, pod cvetnim lukom i krošnjama našeg gaja, bez ijednog traga savremene civilizacije. Zaplovite u bračne vode okruženi prijateljma i prirodom, u ambijentu koji je daleko lepši od bilo kog dizajniranog seta.

VENČANJA PORED BAZENA


Veliki bazen na otvorenom sa prostorom za koktele i sunčanje je najšarmantniji prostor u Kovilovo Resort-u. Tokom toplih meseci to je jedna od najatraktivnijih lokacija za venčanja.

R

KRISTALNA SALA


Gostima koji preferiraju atmosferu restorana preporučujemo Kristalnu salu Kovilovo Resort-a. Sala može da primi do 200 zvanica, uz fleksibilan raspored stolova. Sala je vrlo prilagodljiva za mogućnosti postavljanja dodatne dekoracije po izboru mladenaca.

--> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> -->