REKREATIVNO BAVLJENJE SPORTOM

Provedite nezaboravan sportski dan sa prijateljima na sportskim terenima Kovilovo Resort-a! Pozovite nas da proverite da li su tereni koji su vam potrebni slobodni, spremite se i krenite - već za 30 minuta bićete u divnom ambijentu Kovilova, na čistom vazduhu i najkvalitetnijim terenima uz osveženje i sve što je potrebno za relaksaciju nakon sportskih aktivnosti.

Gostima koji dolaze sami na raspolaganju su teretana i fitnes centar, uz veoma povoljne cene ako se odluče za mesečne karte.

Našim gostima na raspolaganju su svlačionice, tuševi, kvalitetne lopte, markeri i druga oprema. Dva travnata fudbalska terena su posebna poslastica za ljubitelje ovog sporta, posebno za rekreativce koji su navikli da igraju u salama ali bi želeli i da se oprobaju i na velikom terenu. Uz cenu od samo 8.400 dinara po satu za veliki teren, cena je svega 380 dinara po igraču!

U Kovilovo Resort-u nema zimske pauze, jer velika i mala sala rade non-stop i mogu se opremiti za igranje košarke, rukometa ili odbojke, uz parket po FIBA standardima.

OTVORENI BAZEN


Otvoreni bazen je omiljeno mesto većine gostiju, jer pored zavidnih dimenzija i blizine drugih sadržaja, bazen je posebno privlačan jer je okružen vrtom, uz veliki broj mesta za sedenje pod suncobranima. Tokom leta na bazenu možete provesti ceo dan, jer i obroci se služe pored bazena. Tu su ležaljke, svlačionica i bar za kompletan doživljaj, što je nemoguće replicirati na bazenima u gradu.

Kovilovo Resort je jedina lokacija u neposrednoj blizini Beograda koja vam omogućava da provedete dan na ovaj način, a ko jednom dođe postaje naš stalni gost.

--> --> -->