KONGRESI, SEMINARI I TEAM BUILDING

Organizacija stručnih skupova, seminara i kompanijskih događaja nije nimalo lak zadatak, čak ni kada je u pitanju rasterećeni team building. Organizator mora izaći u susret željama i potrebama pozvanih, pomoći u organizaciji svake aktivnosti i odgovoriti na brojna pitanja i zahteve učesnika.

Kada na svojoj strani imate iskusan tim i resurse velikog kongresnog centra, organizacija skupova prestaje da bude naporna obaveza, a sam događaj uvek će proteći perfektno.

POGLEDAJTE PAKET

Pritom, budući da je Kovilovo samo 18km udaljeno od Beograda, vreme potrebno za dolazak i povratak ne utiče na vreme koje je na raspolaganju za rad, tako da učesnici mogu prisustvovati celodnevnim konferencijama i biti kući u vreme u koje bi svakako došli sa posla.

Idealna lokacija za stručne i poslovne skupove


Skupovi koji se ogranizuju u Beogradu, najčešće u hotelima, suočavaju se sa problemom kašnjenja i preranog odlaska učesnika, koji prisustvo na događaju pokušavaju da uklope sa dnevnim obavezama. Nije retkost da nema dovoljno mesta za sedenje tokom kafe pauza jer su mesta već zauzeli gosti hotela, a sale za sastanke često su u previše udaljenim ili previše frekventnim sekcijama hotela.

Upravo zato, skupovi na lokacijama na kojima su učesnici konferencije ili sastanka većinski gosti, kao u Kovilovo Resort-u, daju bolje rezultate, a sami učesnici su daleko zadovoljniji. Boravak u prirodi čini učesnike bolje raspoloženim, a udaljenost od grada pomaže da se fokusiraju na samu konferenciju, sastanak ili seminar.

Moderan kongresni centar


Kongresni centar Kovilovo Resort-a poseduje veliku i VIP salu, sa 300 mesta u velikoj sali. Zavisno od tipa događaja, stolovi i stolice u velikoj sali mogu se postaviti u formi okruglog stola, tako da svaki učesnik može videti kolege i ima svoje slušalice u slučaju da se diskusija prevodi.

Za susrete koji nemaju formu diskusije već predavanja, velika sala može se urediti tako da prima čak 300 učesnika, dok predavači mogu pored govornice i razglasa da koriste i dva projektora, dva platna, veliki sto za demonstracije i flip chart. Za publiku je obezbeđeno pet bežičnih mikrofna, a za prevodice dve kabine. Režija se nalazi u posebnoj sobi, tako da zasposleni u režiji mogu da komuniciraju bez ometanja događaja.

Kapacitet VIP sale je 50 mesta, takođe uz mogućnost višestrukog razmeštaja, a ova sala idealna je za poslovne sastanke, treninge i radionice.

Blizina Kovilova Beogradu predstavlja prednost i kada na team building želite da pozovete muzičare ili eksperte koje će održati radionicu, jer će vaš trošak biti daleko manji u odnosu na sličan angažman na lokaciji koja je udaljenija od Beograda.

Najbolji team building u okolini Beograda


Kovilovo Resort pruža perfektne uslove za team building, pogotovu zakompanije iz Beograda, jer se minimalno vreme gubi na put. Na taj način, team building sa jednim prespavljivanjem pruža učesnicima dva puna dana za aktivnosti. Prostrane otvorena površina Kovilovo Resort-a, sa drvenim stolovima i pečurkama, omogućavaju jednodnevne team building-e i za veoma velike kompanije, a nije retkost da primimo i po 500 gostiju na jednodnevne team buiding-e tokom toplih meseci, uz roštilj, posluženje i muziku na otvorenom.

Više tipova soba i apartmana u našem hotelu omogućava da se učenici team building-a smeste u skladu sa svojim željama - oni koji žele da budu sami mogu biti sami, dok su na raspolaganju i prostrane sobe za više gostiju.

Naš tim pripremio je zanimljive igre za učesnike team buildinga, uz posebno interesantne sadržaje na otvorenom. Ako su učesnici zainteresovani za fudbal, odbojku ili košarku, vaš team building biće još bolji, jer posedujemo savršene uslove za bavljanje sportom u salama i na otvorenom, a možete se oprobati i u tenisu, badmingtonu i drugim sportovima za veći ili manji broj igrača.

PAKET

1.400,00
RSD

  USLUGE UKLJUČENE U CENU:

 • Sportski tereni na otvorenom
 • Oprema neophodna za organizaciju sportskih takmičenja
 • 10 Bonova za hranu i piće
 • U slučaju loših vremenskih uslova korišćenje sportske sale
 • Park na otvorenom sa 40 letnjikovaca i otvorenim šankovima
 • Parking za sve učesnike
 • Prostor za brendiranjem
 • Prostor za edukativne radionice
 • Prostor za najmanje 4 promo pulta

  VREDNOST BONOVA:

 • Roštilj – 2 x Bon
 • Sendvič – 2 x Bon
 • Voda - 1 x Bon
 • Sok – 2 x Bon
 • Sladoled – 1 x Bon
 • Pivo – 2 x Bon

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.